Noua sucuri cu puteri vindecătoare

Noua sucuri cu puteri vindecătoare
Legumele consumate proaspete, sub formă de sucuri, sunt excelente pentru a menține sau reda sănătatea. Află care sunt cele mai hrănitoare sucuri de legume și ce poți trata cu ele!
1. Sucul de ridiche neagră te scapă de tuse Un remediu dulce și reconfortant, sucul de ridiche neagră este ideal în caz de bronșite, tuse, viroze sau de gripe, datorită conținutului mare de vitamina C și de calciu.
2. Sucul de țelină, depurativ natural Pentru a elimina toxinele din organism, sucul de țelină este exact ce ai nevoie. Stimulează transpirația, drenarea bilei și elimină gazele intestinale.
3. Sucul de castraveți dizolvă pietrele la rinichi Răcoritor, sucul de castraveți este un bun diuretic și dă rezultate în bolile de rinichi, cum este litiaza renală.
4. Sucul de cartofi tratează ulcerul Baut crud, sucul de cartofi cicatrizează mucoasele aparatului digestiv, îndeosebi mucoasa stomacală, datorită mineralelor pe care le conține (cupru, calciu, magneziu), dar și unei enzime din celulele vegetale.
5. Sucul de ardei gras întărește firele de păr Datorită conținutului său de siliciu, sucul de ardei gras întărește unghiile și rădăcina părului. De asemenea, îl poți încerca și atunci când te supără crampele sau când te simți balonat.
6. Sucul de ceapă combate ateroscleroza Una dintre cele mai răspândite afecțiuni, ateroscleroza, manifestată prin îngroșarea pereților arterelor, poate fi combătută cu ajutorul sucului de ceapă.
7. Sucul de roșii, bun pentru inimă Acest suc are proprietatea de a micșora vâscozitatea sângelui, prin urmare reduce riscul afecțiunilor vasculare, precum cardiopatia ischemică sau insuficiența cardiacă.
8. Sucul de sfeclă scade tensiunea Conținutul mare de nitrați naturali pe care îl are sucul de sfeclă roșie dilată vasele de sânge și-ți este de ajutor dacă ai hipertensiune arterială.
9. Sucul de sparanghel, un bun diuretic Cura cu suc de sparanghel este eficientă în cazul tulburărilor renale. Are acțiune diuretică datorită unei substanțe numite sparanghina.
Sursa: http://www.azsemaus.org