Auzindu-l pe Tatal Vorbind

 
 
AUZINDU-L PE TATAL VORBIND
Ionica Raceala
www.articolecrestine.ro
 
Oile Mele asculta glasul Meu, eu le cunonsc si ele vin dupa Mine. – Ioan 10:27
 
Un englez povesteste despre intalnirea sa cu un musulman pe cand facea o plimbare prin tara. Englezul vroia sa-i propovaduiasca Evanghelia acestui om, insa nu prea cunostea credinta musulmana. Cei doi au fost de acord sa-si impartaseasca unul altuia credinta. Musulmanul a fost primul si a vorbit foarte mult. Englezul L-a rugat pe Duhul Sfant sa ii arate cum sa-i vorbeasca musulmanului despre credinta lui.
-il consideri pe Dumnezeul tau ca pe tatal tau care iti vorbeste? l-a intrebat englezul.
-Bineinteles ca nu, i-a raspuns musulmanul.
-Asta este una dintre diferentele cele mai importante dintre Dumnezeul meu si al tau. Eu il consider pe Dumnezeul meu ca pe Tatal meu care imi vorbeste personal.
-Nu poti dovedi asta, a declarat musulmanul.
Englezul s-a rugat din nou in gand: „Doamne, cum pot sa-i dovedesc asta acestui om?“ Peste cateva minute cei doi s-au apropiat de doua domnisoare de pe cealalta parte a drumului, care veneau inspre ei. Englezul a intrat in vorba cu ele. Apoi i-a spus uneia dintre ele:
-Cred ca sunteti asistenta medicala. Asa este?
Femeia a fost surprinsa ca un barbat pe care nu-l mai intalnise i-a spus care este profesia ei.
-De unde stiti? Nu ne-am mai intalnit inainte, a intrebat ea.
El i-a raspuns:
-L-am intrebat pe Tatal meu din ceruri, si El mi-a spus.
Musulmanul a primit astfel dovada.
Multi nu auzim vocea lui Dumnezeu pentru ca nu credem ca El ne vorbeste sau doreste sa ne vorbeasca. Pentru a auzi trebuie sa ascultam. Pentru a asculta trebuie sa credem ca El vorbeste. Cere-I astazi Domnului sa-ti dea o ureche care sa asculte, astfel incat ceilalti sa vada ca ai un Tata ceresc care  iti vorbeste.
 
Articole Crestine

______________________________

Copyright © 2007 – Articole Crestine. Toate drepturile rezervate. Folosirea acestui material se poate face urmand instructiunile din Ghidul de folosire.