Bani pentru un pui

BANI PENTRU UN PUI
 
intr-o seara un om a intrat intr-un magazin fast-food si a comandat niste pui dupa care se indrepta spre parc, pentru un picnic romantic cu o doamna, la lumina lunii.
Cand s-a uitat in pachet a avut parte de o surpriza. in loc de pui a descoperit ca era depozitul bancar al restaurantului – noua mii de dolari. Tanarul a adus inapoi pachetul si a cerut sa i se dea in loc de bani puiul pe care il comandase.
Managerul, uimit de onestitatea tanarului, i-a cerut numele si i-a spus ca vrea sa cheme ziaristii si postul local de televiziune pentru a face un reportaj cu privire la el. Avea sa devina un erou local, un exemplu de cinste si moralitate, care sa-i inspire si pe altii.
Omul flamand a dat din umeri.
-Sunt asteptat la intalnire. Vreau sa-mi dati puiul. 
              
 Dar acesta a insistat sa ii dea voie sa spuna povestirea la stiri. in momentul acesta tanarul s-a infuriat pe manager si a cerut puiul.
-Nu inteleg, a spus managerul. Sunteti un om cinstit intr-o lume necinstita! Este o ocazie perfecta pentru a arata lumii ca mai exista oameni cinstiti, care sunt dispusi sa ia pozitie pentru dreptate. Va rog, dati-mi numele dumneavoastra si al doamnei cu care aveti intalnire. Este sotia dumneavoastra?
-Asta este problema, spuse tanarul. Sotia mea este acasa. Femeia din masina este prietena mea. Acum, dati-mi puiul, ca sa plec.

Articole Crestine

______________________________

Copyright © 2007 – Articole Crestine. Toate drepturile rezervate. Folosirea acestui material se poate face urmand instructiunile din Ghidul de folosire.