Cina Domnului dupa gratii

Cina Domnului dupa gratii

„ Ce bun e Dumnezeu…Nu am crezut niciodata ca voi avea aceasta ocazie…Sa ma împartasesc cu simbolurile sfinte ale Domnului nostru Isus…e uimitor ce bune Domnul…!”
Sunt cuvintele unui suflet pretios, care, acolo dupa gratii L-a cunoscut, acceptat si primit pe Isus ca Mântuitor personal al lui. Valentin Pacariu, Sâmbata 14 Iulie, dupa gratiile Penitenciarului Iasi  a trait aceasta experienta unica din viata lui. La exact doua luni de la înceierea legamântului, Dumnezeu i-a oferit si aceasta bucurie. În unul din Cluburile Penitenciarului din Iasi, în prezenta a aproximativ 40 copii ai Domnului, fratii Dan Apostol si Daniel Rastoaca au oferit Cuvânt si Cina.
Imnurile înaltate, uneau inimile celor prezenti si te apropiau de cer. Lacrimi de bucurie erau prezente. Pentru prima data în viata lor, detinutii prezenti Sabat de Sabat la Biserica lor de dupa gratii, au avut ocazia binecuvântata de a vedea cum se practica Cina Domnului. Au ramas uimiti de punerea în practica a Cuvîntului în ce priveste actul umilintei ( spalarea picioarelor), simbolurile trupului si sângelui Dommului, atmosfera binecuvântata de cer…
Dupa aceasta ocazie, s-a inaugurat oficial si clasa de pregatire pentru botez cu 7 candidati din aceasta sectie, plus înca doi din alta sectie.
Dragii mei, e vremea minunilor! Cine ar fi crezut ca vom avea o biserica ( invizibila pentru unii) în Penitenciare, cine ar fi visat la Cina Domnului dupa gratii. Dar, cea mai mare minune este transformarea caracterului unui om. Acolo, dupa gratii, Dumnezeu pregateste suflete pretioase pentru vesnicie. Vom ramâne uimiti cum de vecinul nostru din srtânga sau dreapat, este cu noi pe plaiurile ceresti, desi a fost un hot sau ucigas si, ne vom mira cum de…cei la care ne-am astepatat sa fie acolo, nu vor fi…
Da, e vremea minunilor!  Nu ai avrea sa fii partas si tu? Dumnezeu vrea sa faca minuni în viata ta si apoi, prin tine în viata semenilor tai.
Mihai Enea
Sursa: www.cercetatiscripturile.org