Dumnezeu ne este salvarea in necazuri si nevoi

Dumnezeu ne este salvarea in necazuri si nevoi
Cu aceste cuvinte, doresc sa incep a va impartasi experienta mea sau mai bine zis a sotului meu. Ma numesc Blaj Lucica si sunt membra a Bisericii AZS Faget A, din 02 februarie 2002.
Sotul meu, Blaj C-tin nu este membru al bisericii, dar pentru el m-am rugat si ma rog Bunului Dumnezeu sa aiba mila  sa poata primi adevarul si sa ia hotararea de a-L cauta si urma pe Dumnezeu.
In luna Mai a acestui an 2006, in timp ce sotul meu era la serviciu in tura de noapte, s-a intâmplat sa cada intr-un canal. Era singur, colegii cu care era pe tura au plecat fiecare la postul lor, iar pe el nu avea cine sa-l ajute. Canalul in care cazuse era adânc de aproximativ 2 metri si mai cazuse si o bucata destul de mare de beton.
Totul s-a petrecut foarte repede, ca o clipeala de ochi. Socul si spaima care l-au cuprins au fost nespus de mari. Unul din bratele sale a suferit o fractura si luxatie in acelasi timp. Groaza care l-a cuprins ca va muri acolo neputincios pana va ajunge cineva sa-l gaseasca amplifica durerea si disperarea pe care le simtea, aceste momente fiind greu de explicat .
Dintr-o data a simtit o forta care l-a tras la suprafata din acel canal , dar nu era nimeni in jur, durerea si teama l-au insotit in continuare, dar a reusit sa ajunga la spitalul din Timisoara unde a primit ingrijiri medicale adecvate iar bratul i-a fost pus in ghips. Toata perioada cât a avut bratul imobilizat nu a mai simtit nici o durere .
Ii multumesc lui Dumnezeu  ca El a fost prezent tot timpul langa sotul meu, i-a intins bratul fizic si spiritual si l-a scos la lumina din aceea groapa in care Satana il aruncase sa-l omoare .
Aceasta experienta  a fost salvarea si descoperirea lui Dumnezeu pentru sotul meu.
Lucica Blaj
Sursa: www.cercetatiscripturile.org