Experienta intalnirii cu dr. Ben Carson

Experienta intalnirii cu dr. Ben Carson
Ma numesc Carmen Stanicel si sunt membra bisericii Adventiste din Onesti, jud., Bacau, Romania. Intalnire cu dr Carson este experienta vietii mele.
Dupa un an de la casatorie am avut un baietel, pe nume Henry. Cand copilul avea 9 luni, a facut prima convulsie febrila. La spitalul local medicul pediatru i-a facut o punctie lombara, fara acordul nostru, ca parinti. Din acel moment viata copilului meu s-a schimbat dramatic: n-a mai putut tine capul, n-a mai stat singur in sezut, nu m-a mai privit in ochi…A fost cel mai greu moment din viata mea.
Sotul meu s-a descurajat atat de tare, incat l-a parasit pe Dumnezeu, si pe noi. M-am decis sa merg mai departe prin credinta cu singurul meu Prieten Isus. Am inceput sa-i dau lui Henry multe tratamente naturiste sa-i imbunatatesc dezvoltarea psiho-motorie, care era foarte inceata.
Apoi, am citit cartile celebrului Dr. Ben Carson, Profesorul si Directorul de Neurochirurgie Pediatrica de la spitalul Johns Hopkins din Baltimore, S.U.A. Am fost atat impresionata de experientele dansului cu Dumnezeu, incat i-am scris o scrisoare in care am solicitat ca baiatul meu sa fie consultat de dansul. Atunci Henry avea 3 ani. Dr. Carson mi-a raspuns personal. Am fost atat de impresionata ca un doctor celebru si-a luat timp sa-mi scrie…
Multi dintre prietenii mei imi spuneau ca este imposibil pentru copilul meu sa fi consultat de dansul, dar eu m-am rugat si am crezut din toata inima. Biblia spune: „Roaga-te si lucreaza..” Asa ca, am inceput sa caut bani la mai multi sponsori. Am luptat efectiv 5 ani pentru aceasta.
Pe 12 August 2004, mama, copilul meu si eu zburam spre S.U.A. In timp ce zburam peste Atlantic imi spuneam: „Iti multumesc din suflet Doamne ca Tu ne conduci si tot Tu ne si astepti la Washington D.C.. Nimeni altcineva!” Dumnezeu ne-a rezolvat cazarea in mod minunat si pe 16 August 2004 am fost programati la consult la un doctor genetician. Dupa consult, testul genetic si analize de  laborator doctorul mi-a zis: „fiul tau nu are nevoie de operatie”.
Dar eu doream foarte mult sa ma intalnesc si cu Dr. Carson. Mi s-a spus: ” poti avea o programare la Dr. Carson, dar te costa alti 1000 de dolari”.
Dupa cateva zile, Dumnezeu ne-a ajutat sa gasim o familie speciala de americani, unde am putut sta pana am primit rezultatele analizelor medicale de la spital. Aceasta familie deosebita ne-a ajutat sa gasim biserica unde Dr. Carson isi petrece Sabatul. Dupa mai multe esecuri, pe 25 Septembrie 2004 ne-am intalnit cu Dr. Carson si sotia dansului…fara sa mai platim alti 1000 de dolari. Este o familie extrem de calda si umila. Dr. Carson este intr-adevar un om a lui Dumnezeu!!
Am discutat despre fiul meu. Dansul mi-a promis ca dupa 2-3 zile ma suna la telefon. Cand Dr. Carson m-a sunat, mi-a spus:”toate analizele copilului sunt normale chiar si testul genetic; eu cred ca la punctia lombara facuta fiului tau, a fost introdus un virus foarte puternic  care a afectat toate functiile interioarte ale creierului, virus care acum nu mai este, ci doar urmarile lui. Copilul nu are nevoie de operatie… Numai Dumnezeu poate face ceva in dreptul copilului tau. Ma voi ruga pentru Henry”.
Dr. Carson i-a recomandat lui Henry o dieta bogata in carbohidrati, care include tratamentul cu gliconutrienti, multa apa, aer si mult exercitiu fizic. Tratamentul cu gliconutrienti este foarte scump: 1500 dolari pentru 6 luni. Laudat sa fie Domnul ca El ne-a ajutat sa il avem de un an de zile, si cred ca El ne va ajuta sa-l continuam, prin darurile din inima a oamenilor Lui speciali.
Acum Henry are 10 ani. El a putut merge singur de la aprox. 4 ani, dar inca nu vorbeste, avand un sever retard psiho-motor.De la tratamentul cu gliconutrienti fiul meu este mei linistit, doarme mai bine, si a inceput sa spuna silabe.
Laudat sa fie Dumenzeu pentru aceasta, si fie ca planul Lui sa se implineasca mai departe in viata lui Henry!
Cand lupta din viata ta este foarte grea, te incurajez sa mergi inainte prin credinta, pantru ca Dumnezeu lucreaza pentru tine…SALVARE!
Este placerea mea ca pe aceasta cale sa multumesc tuturor celor care ne-au ajutat sa avem cea mai  mare experienta cu Dumnezeu!
Sursa: www.cercetatiscripturile.org