Fiara si numarul ei: 666

Fiara si numarul ei: 666

Apocalipsa 13:18 demonstreaza ce Dumnezeu minunat avem. Ca sa nu ramana nici un dubiu cine este fiara al carui semn va fi impus locuitorilor pamantului, Apocalipsa mai da o posibilitate de identificare. Numarul fiarei, care este 666, arata clar ca fiara este o putere politico-religioasa, si nicidecum un cod sau un cupon de plastic. Mai mult, 666 nu este un numar aritmetic ce se va scrie pe frunte sau pe mana, vizibil sau invizibil, ci este un numar de om, care poate fi socotit, nu citit. Biblia spune ca trebuie o minte plina de intelepciune pentru socotirea acestui numar.
Ca in orice problema de matematica, si in socotirea numarului 666 trebuie sa pornim de la un factor cunoscut. In primul rand, este un numar de om, si nicidecum o cifra sau un numar aritmetic. Al doilea lucru pe care il stim este faptul ca 666 este numarul fiarei, si nu al lui Pitagora sau Aristotel, matematicienii lumii. Si acum, considerand ca fiara este papalitatea, deci numarul 666 este numarul sistemului catolic, gasim ca pe coroana papala este scris un nume: „VICARIVS FILII DEI”.
V__I____C__A___R__I__V__S
5 + 1 + 100 + 0 + 0 + 1 + 5 + 0 = 112
F__I___L__I__I
0 + 1 + 50 +1+1 = 53
D____E__I
500 + 0 + 1 = 501
112 + 53 + 501 = 666
Acest nume inseamna „LOCTIITORUL FIULUI LUI DUMNEZEU”.
In primul rand, acest nume/numar este o blasfemie, deoarece nimeni nu poate sa se declare Dumnezeu, daca nu e Dumnezeu, decat daca huleste. In al doilea rand, literele cu valoare numerica din acest nume sunt egale cu numarul 666.
Daca aceasta formula este asa de simpla, de ce trebuie o minte plina de intelepciune pentru a face acest calcul? De ce Biblia nu spune scurt si clar ca fiara este papalitatea, iar semnul ei este duminica? Raspunsul este acelasi pe care l-a dat Domnul Hristos ucenicilor, cand L-au intrebat de ce vorbeste in pilde. Voua (ucenicilor) v-a fost dat, zicea Isus, sa cunoasteti tainele Imparatiei cerului, dar lor nu. Ce raspuns categoric si simplu! Ucenicii lui Isus, urmasii sai cei sinceri, cercetatorii seriosi care cauta adevarul cu toata inima, cei ce-L iubesc pe Dumnezeu si doresc sa faca voia Lui, si vor sa stie care este aceasta, numai ei, si nicidecum gloata care alearga dupa paine si peste (interese personale), vor intelege parabolele si profetiile din Biblie.
Prietene, daca trebuie o minte inteleapta ca sa poti calcula numarul fiarei (666), nu uita ca ai nevoie de putere, ca sa iei pozitie pentru ce ai descoperit in calcul. Dumnezeu nu tine cont de vremurile de nestiinta, dar pentru ce ti s-a descoperit esti responsabil fata de tine, ai tai, cei din biserica ta si societatea in care traiesti. Nu astepta ca fiara sa-si impuna semnul prin decretul conform caruia nu poti cumpara sau vinde. Acestea vor avea loc curand, pentru ca asa zice profetia. Trebuie sa faci urgent pace cu Dumnezeu, traind in lumina voii Sale, primind semnul lui Dumnezeu, recunoscandul-L astfel drept Creator, Dumnezeu si Stapan. Nu amana pentru maine ce poti si trebuie sa faci astazi.
Legea vesnica a universului de a recolta ce ai semanat iti va aduce fericire, multumire, bucurie si viata vesnica, sau amaraciune, necaz, foc si moarte vesnica. Cine are urechi de auzit si ochi de vazut poate vedea si auzi ca profetiile din Apocalipsa cap.13 sunt in plina desfasurare si implinire. Rana de moarte a papalitatii s-a vindecat, America deja vorbeste ca un balaur, spiritismul se intinde cu o viteza uimitoare, guvernele pamantului pregatesc terenul pentru decretul ca nu poti cumpara si vinde, iar miscarea pentru ca duminica sa fie impusa ca sarbatoare nationala castiga teren uimitor de rapid.
Catre noi, generatia de astazi, a zis Domnul Hristos: Cand veti vedea aceste lucruri implinindu-se, ridicati-va ochii spre cer, caci izbavirea voastra se apropie. De retinut este ca omenirea se va imparti in doua mari categorii: unii vor ridica ochii spre cer, si vor zice: Acesta este Dumnezeul nostru in care ne-am increzut si pe care l-am asteptat, iar altii vor cauta cu disperare un loc sa se ascunda, cerand muntilor si stancilor sa cada peste ei. Prin harul lui Dumnezeu, fiecare locuitor al planetei are inca posibilitatea de a alege astazi din ce categorie sa faca parte atunci. Biblia spune: Ti s-a pus in fata omule binele si raul, viata si moartea. Alege! Te sfatuiesc sa alegi viata ca sa traiesti si binele ca sa fii fericit. Fa o alegere sfanta acum, cat Hristos este inca aparatorul tau, Duhul Sfant mai mijloceste pentru tine si ingerul insarcinat cu sigilarea mai zaboveste deasupra pamantului.
Curand, foarte curand, soarta pamantenilor va fi pecetluita pentru vesnicie. Bani, libertate, confort si lucrurile din jur nu vor mai avea nici o valoare. Sa fii sigilat cu sigiliul lui Dumnezeu este tot ce doreste cerul de la tine. Imprieteneste-te cu Dumnezeu si vei avea pace, pace ce te va sustine in vremuri de criza, dar mai ales cand se va arata Hristos pe nori. Prietenia cu lumea, compromisul si acceptarea semnului fiarei, care se pare ca sunt insotite de avantaje, libertate si prosperitate, se vor dovedi un blestem care va atrage mania lui Dumnezeu in ziua aceea. Intra pe poarta cea stramta care duce la viata, desi sunt putini pe ea, caci lata este calea, larga este poarta si multi sunt cei ce merg pe ea, dar se sfarseste in focul cel vesnic care a fost pregatit diavolului si ingerilor lui.
Cauta pe Domnul Isus cata vreme mai poate fi gasit, cauta-L cat mai este aproape. Dumnezeu stie sa rasplateasca si sa binecuvanteze fiecare efort cat de mic si orice sacrificiu cat de mare, iar noi vom fi multumiti cu ofertele Sale. Nu uita, Isus plange astazi pentru tine, dar maine vei plange tu dupa Isus. Ai fost predestinat la mantuire, sapat pe palmele lui Hristos, iertat si sfintit prin sangele lui Isus, Fiul lui Dumnezeu; traieste demn de chemarea ce ti s-a facut si vei fi fericit pentru vesnicie. Dumnezeu sa te ajute!.. Amin!
 Sursa: http://caleasprecasa.uv.ro