Ghid de folosire

Materialele transmise de pe acest website nu pot fi vandute, re-sindicate (retransmise prin feed-uri RSS) sau redistribuite. Tot continutul este protejat de drepturile de autor si apartine autorilor originali.

Fotografiile publicate

pe acest website apartin fotografilor care le-au pregatit. Imaginile nu pot fi folosite fara acordul acestora.

Permisiunea de republicare

Articolele care sunt preluate din reviste sau ziare nu pot fi republicate fara a obtine permisiunea de la revistele, ziarele sau autorii respectivi. Articolele care nu sunt republicate pot fi republicate in buletinele locale ale bisericilor sau newsletter-uri atat timp cat acestea sunt oferite gratuit, autorii sunt specificati la fiecare articol, articolele nu sunt modificate si fiecare articol include la final permisiunea de republicare de mai jos.

Articole Crestine – Copyright © 2007-2010. Republicat cu permisiune de la www.articolecrestine.com .

Daca aveti intrebari specifice care nu sunt cuprinse in acest Ghid, va rugam sa ne contactati la info@articolecrestine.com pentru clarificare.

Folosirea citatelor din Sfanta Scriptura:

Este folosita traducerea Dumitru Cornilescu. In cazul ca se foloseste o alta traducere va fi specificata in textul articolelor.

Preluare articolelor prin feed-uri RSS

Puteti prelua/afisa articolele de pe site-ul nostru pe site-ul dvs. folosind tehnologia RSS.

Nu este permisa resindicarea acestor feed-uri. Aceasta inseamna ca nu puteti crea un feed RSS din aceste materiale si sa-l oferiti mai departe pe website-ul dvs. ca si cum ar fi feed-ul dvs. propriu.

Am creat cate un feed RSS pentru fiecare categorie de articole de pe site-ul nostru. Puteti prelua aceste feed-uri folosind adresele feed-urilor RSS formate in felul urmator – la adresa categoriei se adauga /feed. Puteti afla adresa fiecarei categorii dand click pe titlul categoriei in susul paginilor. Iata cateva exemple:

DEVOTIONALE http://articolecrestine.com/category/devotionale/feed
ADUNATE PENTRU DVS. http://articolecrestine.com/category/adunate-pentru-dvs/feed
APOCALIPSA / DANIEL http://articolecrestine.com/category/apocalipsa-daniel/feed

Realizare

Acest website este realizat de John Raceala (Chicago, IL, USA) in colaborare cu Intercer.net si LucianWebService.com. De asemenea, multumim lui Lori Balogh pentru participarea la adaugarea materialelor.

Lasă un răspuns