Inca putin…si Domnul vine !

Inca putin…si Domnul vine !

Introducere
Era o seara frumoasa in compania familiei mele. Nu dupa mult timp de la stingerea si agitatia spiritelor din casa, am decis sa mai zabovesc putin in compania televizorului, care imi capta atentia cu programele diverse din acea seara.
La un moment dat am atipit si trezit de zgomotele impuscaturilor de la televizor, m-am hotarat sa-l inchid. Fara sa stau prea mult pe ganduri, am urcat sus in dormitor pentru a ma ruga si a-mi continua linistit somnul.
Momentul cel mai important din acea seara
A urmat un vis cutremurator, care nu mi-a dat pace toata noaptea.
Era seara revenirii Domnului Isus, iar eu eram foarte trist. Eram asa de trist pentru ca pe acea masa impodobita cu diamante si fel de fel de pietre pretioase era o carte deschisa la mijloc, avand doua jumatati. In prima jumatate erau intiparite parca, cu firicele fine de aur, numele celor care urmau sa aiba parte de Imparatia Cerurilor. Printre aceia, din familia mea, eram doar eu cu mama. Cealalata jumatate, neagra, cuprindea numele celor care nu au vrut sa ia aminte la cuvantul Domnului.
In acel moment, vazand Cartea, am izbucnit in plans. Erau tatal si fratele meu, Hadi, care cu nici un chip nu voiau sa auda de Domnul. Ii imploram sa se pocaiasca, dar era prea tarziu. Incet, incet, cineva ma lua de langa ei, iar eu plangeam in hohote. Ajuns intr-un loc asemanator cu Biserica TEI, m-am apropiat de multimea care statea intr-un cor, cantandu-i Domnului cantari de lauda  si m-am asezat si eu trist, asa cum eram, langa prietenul meu Cristi Ispas si cu mare frica l-am intrebat urmatoarele:
– Cristi, usa harului s-a inchis?
Si cu bucuria pe care o avea el, mi-a spus ca DA! In acel moment am plans cu lacrimi de sange si de durere si regretam enorm ca nu ma puteam bucura si eu impreuna cu cei doi pe care ii pierdusem. Dar Domnul a sters orice lacrima din ochii mei.
Incheiere
In dimineata urmatoare, m-am trezit atat de zbuciumat si trist si m-am dus catre mama mea si am inceput sa ii povestesc ce visasem. Lacrimile curgeau si pe obrazul ei. Ne-am asezat pe genunchi si, cu credinciosie,      l-am implorat pe Dumnezeu sa faca minuni si in familia mea si sa lucreze la inima lor.
Fratilor, este o intamplare adevarata. Rugati-va Domnului zi si noapte pentru cei dragi, pentru ca nu e mai mare bucurie decat sa fim cu totii in Cer.
Amin!
Ali Saleh
Sursa: www.cercetatiscripturile.org