Ingeri la locul de munca

Ingeri la locul de munca
 
„Caci El va porunci ingerilor Sai sa te pazeasca in toate caile tale; si ei te vor duce pe maini, ca nu cumva sa-ti lovesti piciorul de vreo piatra.” Psalm 91:11-12

 

De multi ani Sergiu isi conducea mica afacere de vanzare cu amanuntul de la magazinul lui dintr-un centru comercial local. In fiecare saptamana un vizitator trebuia sa treaca pe acolo sa ridice procentul vanzarilor sale. Vizitatorul nu era seful lui; mafia luase controlul afacerii din acel orasel.
Prin lucrarea unui crestin de la locul de munca, Sergiu a venit la credinta , iar Dumnezeu a inceput o lucrare profunda in viata lui. Intr-o zi Sergiu si-a dat seama ca nu mai poate da banii lui Dumnezeu mafiei.
Cateva zile mai tarziu “prietenul” sau i-a facut o vizita. L-au rapit, l-au legat la ochi, si l-au bagat intr-o celula de inchisoare ce sa afla in mijlocul unei case controlata de mafia.  Doua usi incuiate pazite de garzi il separau de liberatate. Deoadata, in mijlocul noptii o voce l-a trezit: “Sergiu, trezeste-te. Vino dupa mine.” Sergiu s-a pomenit in fata unui inger real al lui Dumnezeu trimis sa-l elibereze. Ingerul i-a deschis usile in timp ce garzile dormeau. Sergiu si ingerul paseau in liniste peste garzi spre libertate.

Aceasta intamplare este o dovada vie ca servim unui Dumnezeu care face inca minuni pentru slujitorii Sai. Roaga-L pe Dumnezeu pentru minunea de care ai nevoie astazi.

______________________________

Copyright © 2007 – Articole Crestine. Toate drepturile rezervate. Folosirea acestui material se poate face urmand instructiunile din Ghidul de folosire.