Instalarea programului ,,iubire” in inima ta

Instalarea programului ,,iubire” in inima ta
Buna, dragi copii !
Ma bucur sa ma intalnesc cu voi prin intermediul calculatorului! Stiu ca va petreceti mult timp ,,navigand” pe internet . Sper sa va captez si eu putin interesul prin povestea pe care v-am pregatit-o.
Dar pentru a intelege povestea trebuie sa instalati un program deosebit…
Primul lucru care trebuie sa-l faceti este acela de a va,,deschide” inimile. Daca a aparut ,,eroare” inseamna ca trebuie sa anulati ,,manie.exe” si ,,egoism.com”. Apoi veti vedea ca programul ,,iubire” o sa inceapa sa se instaleze automat. ,,zambet.mgp” si ,,fericire.com” vor putea fi copiate imediat in ,,inimile” voastre.
Daca ati instalat cu succes programul ,,iubire’‘ veti intelege pe deplin povestea urmatoare…
Intr-o zi, un tanar s-a oprit in centrul unui mare oras si a inceput sa le spuna trecatorilor ca are cea mai frumoasa inima. Nu dupa multa vreme in jurul lui s-a strans o mare multime de oameni si toti ii admirau inima, care era perfecta, nu avea nici un semn, nici o fisura. Tanarul era foarte incantat de inima lui.
In multime a aparut un batranel, care cu glas linistit a rostit ca pentru sine :
– Si totusi, perfectiunea inimii lui nu se compare cu frumusetea inimii mele!
Oamenii, curiosi s-au intors sa vada inima batranelului. Era o inima puternica, ale carei batai se auzeau pana departe, insa era plina de cicatrici. Ba mai mult, din loc in loc lipseau bucati intregi .
Baiatul ii spuse batranului :
– Cred ca glumesti, cand spui ca ai cea mai frumoasa inima? Eu vad ca este toata o rana.
– Fiecare cicatrice de pe inima mea, reprezinta o persoana careia i-am daruit dragostea mea.  Am rupt o bucata din inima mea si i-am daruit-o omului de langa mine, care adesea mi-a dat in schimb o bucata din inima lui. Dar pentru ca bucatile nu sunt masurate la milimetru, mai raman margini colturoase, pe care le pretuiesc nespus de mult, deoarece imi amintesc de dragostea pe care am impartasit-o cu cel de langa mine. Uneori am daruit bucati din inima mea unor oameni care nu mi-au dat nimic in schimb. Acestea sunt rani dechise in inima mea , gauri negre.
Intelegi acum care este adevarata frumusete a iubirii?
Tanarul a ramas tacut, cu obrazul scaldat in lacrimi. S-a apropiat apoi timid de batranel, a rupt o bucata din inima lui perfecta si i-a intins-o cu mainile tremurand. Batranul i-a primit bucata pe care a pus-o in  inima lui. A rupt apoi o bucata din inima lui si i-a dat-o baiatului. Se potriveau dar nu perfect, pentru ca marginile erau cam colturoase.
Tanarul si-a privit inima care nu mai era perfecta, dar care era acum mai frumoasa ca niciodata, fiindca pulsa in ea dragostea din inima batranelului.
Cei doi s-au imbratisat si au pornit impreuna la drum.
Cat de trist este sa mergi pe calea vietii cu o inima perfecta dar lipsita de frumusete!
Inima ta cum este???? O poti impartii cu altii????
Sursa: http://azscrinul.ro/2011/11/instalarea-programului-iubire-in-inima-ta/