Libertatea Religioasa – Proiect de Lege Modificat….

In Statele Unite Proiectul de lege „Libertatea religioasă” a fost modificat pentru a răspunde problemelor legate de discriminare

O versiune modificată a proiectului de lege privind „libertatea religioasă”, adoptată joi pentru Senat, păstrează dreptul unei biserici de a rămâne deschisă în timpul unei viitoare stări de urgență, dar elimină ceea ce susțineau drepturile civile care ar permite discriminarea pe motive religioase.

Rep. Keith Ammon, un republican din New Boston și sponsorul House Bill 542, susține schimbarea. „Proiectul de lege care a fost adoptat este cu mult superior celui inițial care a fost depus în noiembrie”, a spus el. „Intenția celui original depus a fost de a stabili că bisericile sunt esențiale într-o stare de urgență. Asta am reușit și s-a îmbunătățit în acest proces. ”

Susținătorii proiectului de lege au fost supărați să vadă că întreprinderi precum Home Depot și magazinele de băuturi alcoolice rămân deschise în timpul pandemiei, în timp ce restricțiile de erau impuse bisericilor.

Proiectul de lege care a venit la Senat ar fi permis bisericilor să rămână deschise, dar să permită și persoanelor fizice, bisericilor, corporațiilor și tuturor celorlalte entități juridice să își exercite dreptul de a Profesorii de drept condamnă urmărirea penală a Finlandei împotriva deputatului creștin din cauza punctelor de vedere ale sexualității

Jennifer Lee 01 iunie 2021 | 9:49 AM