Mondialistii vin în numele „siguranței publice”

În întreaga lume occidentală, încă din 11 septembrie, s-au făcut pași progresivi către ceea ce mulți avocați ai libertății ar numi „stat polițist”; un sistem în care guvernele nu mai sunt restricționate de granițele libertăților civile și li se dă puterea de a face aproape orice vor în numele siguranței publice. Utilizarea „legii” ca instrument pentru injectarea tiraniei într-o cultură este prima tactică a tuturor totalitarilor.

Ideea este că, prin simpla scriere a criminalității guvernamentale în cărțile de drept, această criminalitate devine cumva justificată în virtutea recunoașterii legale. Totul este foarte circular. Ori de câte ori este inițiat abuzul guvernamental asupra oamenilor, acesta este inițiat întotdeauna în numele a ceea ce este „cel mai bun pentru societate în ansamblu”.

În țări precum Australia, care pretind că valorizează principiile democratice occidentale de libertate și guvernare de către oameni, percepția este că drepturile civile sunt codificate în cadrul legal la fel cum sun tsi  în SUA.

Cu toate acestea, există unele diferențe și probleme evidente; în mod specific, cetățenii australieni (ca mulți cetățeni europeni) nu au absolut niciun mijloc de a-și constrânge guvernul sau elitele care influențează guvernul lor să se limiteze. Aceste națiuni, în care populațiile au fost în mare parte dezarmate și pacifiate, vor fi stabilite pentru prima dată orice agendă pentru tiranie. Dar vom ajunge la asta într-o clipă …

Există o agendă foarte deschisă și ușor de identificat din partea globaliștilor pentru a stabili un sistem de stat puternic centralizat al poliției în fiecare țară în care sunt capabili. Aceasta nu este „teoria conspirației”, acesta este un fapt conspirativ. De mulți ani încoace, au existat numeroși analiști, economiști și experți geopolitici în mass-media  care au prezis și avertizat publicul despre strategia globalistă de „ordonare a haosului”.

Cu alte cuvinte, brokerii de putere ultra-înstăriți care dețin influență asupra majorității guvernelor de pe Pământ încearcă să „modeleze” ordinea socială existentă prin crearea de crize și dezastre. Prin disperarea publică, speră să ne atragă să acceptăm restricții asupra libertăților noastre pe care nu le-am fi considerat niciodată altfel.

Scopul unei singure economii globale și a guvernului despre care s-a vorbit din nou din când în când de elite, dar este încă astăzi numit „teoria conspirației” sau „amăgirea paranoică”. Aș putea cita aceste elite și organizațiile lor toată ziua, dar voi cita câteva declarații .

În calitate de fost secretar de stat adjunct, sub conducerea lui Clinton și a Consiliului pentru relații externe, Strobe Talbot a scris într-un articol pentru Time Magazine, în 1992, intitulat „America în străinătate: nașterea națiunii globale”:

În secolul următor, națiunile așa cum știm că vor fi învechite; toate statele vor recunoaște o singură autoritate globală. Suveranitatea națională nu a fost până la urmă o idee atât de grozavă.După cum subliniază elitistul și socialistul Fabian HG Wells în tratatul său de non-ficțiune intitulat Noua Ordine Mondială… Când lupta pare să se îndrepte definitiv spre o democrație socială mondială, pot exista încă întârzieri și dezamăgiri foarte mari înainte de a deveni un sistem mondial eficient și benefic. Nenumărați oameni … vor urî noua ordine mondială … și vor muri protestând împotriva ei.

Pe scurt, „casa ordinii mondiale” va trebui construită de jos în sus decât de sus în jos. Va arăta ca o mare „confuzie în plină expansiune, zbuciumată”, pentru a folosi faimoasa descriere a realității lui William James, dar o finalitate în jurul suveranității naționale, erodând-o bucată cu bucată, va realiza mult mai mult decât asaltul frontal de modă veche.

Membrii fundațiilor și grupurilor de gândire globaliste, au avit locuri aproape în fiecare birou guvernamental american și cabinet prezidențial în ultimele decenii. Aceasta include cei doi membri din cabinetul lui Donald Trump. Drenarea mlaștinii? Nu se va intampla.

Așa cum Revista lui Harper a dezvăluit în mod sincer într-o expoziție din 1958 intitulată „Școala pentru oameni”: Cea mai puternică clica din aceste grupuri  au un obiectiv comun, vor  predarea suveranității și independența națională a SUA. Ei doresc să pună capăt granițelor naționale și a loialităților rasiale și etnice care presupune să crească afacerile și să se asigure pacea mondiala. Ceea ce se străduiesc ei ar duce inevitabil la dictatura și pierderea libertăților din partea oamenilor. Unele din aceste organizatii a fost fondată pentru „scopul de a promova dezarmarea și scufundarea suveranității SUA și independența națională într-un singur guvern mondial puternic.

Cea mai ușoară metodă pentru globalizați de a obține ceea ce spun în mod deschis că își doresc este fie să aduca o criză, fie să exploateze o criză existentă pentru a „eroda suveranitatea”. Actuala pandemie se potrivește perfect acestui plan, dar înainte ca suveranitatea să poată fi eliminată la nivel național, trebuie mai întâi să submineze suveranitatea la nivel individual. Aceste actiuni din SUA și națiunile aliate cu SUA sugerează un atac accelerat asupra libertăților personale.

Există fundații surori  în multe alte țări. De exemplu, în Australia, au Institutul de Politici Strategice extrem de încorporat și influent, care a susținut constant pentru centralizarea completă a puterii guvernamentale în urma pandemiei coronavirusului. Planul lor declarat este să concentreze administrarea politicilor în mâinile unei noi „comisii” sau „departamente” formate din „mințile cele mai strălucitoare”. Această comisie nu ar avea sarcina de a readuce Australia la normal, dar de a convinge publicul să accepte „noul normal” dincolo de pandemie. ASPI anunță cu entuziasm ideea într-un articol intitulat „Coronavirus Response A Chance To Reimagine Future For Australia”:

Ordinea de zi a unui astfel de departament nu este readucerea Australiei la normal după pandemie. Este vorba de a ne imagina ce poate fi Australia și cum putem prospera și prospera în viitorul nostru dincolo de coronavirus și în lumina secetei, a focurilor de tufă și a schimbărilor climatice. Gândiți-vă la tipul de economie nouă pe care o putem avea după adoptarea forțată și rapidă a lucrului dispersat la domiciliu și școlarizarea prin mijloace digitale. Putem fi principala economie digitală pe care prim-ministrul și-a dorit-o înainte de pandemie, nu până în 2030, dar mult mai devreme.

ASPI dezvăluie adevărata agendă, care este federalizarea completă și punerea în aplicare unilaterală a legii fără aprobarea publică. Planul este de a face acest lucru prin exploatarea evenimentului pandemic la potențialul său maxim și apoi aplicarea schimbărilor rapide ale societății în structura guvernului. Acest lucru va fi apoi continuat mult timp după ce coronavirusul va dispărea în numele economiei, al programelor de bunăstare și a așa-numitei „încălziri globale”. Răspunsul pandemic este doar un mijloc pentru a se finaliza, iar jocul final este dominarea totală a populației.

Mă concentrez în special pe Australia și regiunile înconjurătoare, deoarece acest lucru pare să fie locul în care globaliștii aplică mai întâi politicile tehnocratice. Sau cel puțin, își testează strategia și folosesc australienii ca cobai. Când ASPI spune că intenționează să mențină schimbările pandemicechiar si după ce virusul a dispărut, nu vorbesc doar despre trecerea într-o economie digitală.

În diferite zone din Australia, măsurile de răspuns „Nivelul 4” au fost puse în aplicare pentru cel puțin următoarele șase săptămâni, inclusiv curfews, politici de mascare stricte, inclusiv persoanele care sunt obligate să poarte măști EXTERNE (contrar a tot ceea ce știința și virologia trebuie să spună despre posibilitatea scăzută de transmisie în lumina soarelui și în aer liber), rezidenților nu li se permite să călătorească la mai mult de 3 mile de casele lor și doar o persoană dintr-o gospodărie are voie să plece la un moment dat. Cetățenii care încalcă aceste reguli sunt supuși unei amenzi sau arestării de 10.000 USD. Și, da, oamenii sunt arestați pur și simplu pentru că nu poartă mască sau desi nu sunt prea departe de casă.

În Noua Zeelandă, situația a devenit extrem de sumbră și cred că ar trebui tratată ca un avertisment pentru americani în ceea ce privește viitorul nostru potențial, dacă permitem ca povestirea „securității sănătății publice” să fie transformată într-un vehicul pentru tiranie.

În timp ce Australia utilizează facilități de carantină pentru a forța persoanele considerate cu risc ridicat să se izoleze, lagărele de carantină din NZ sunt acum sub controlul armatei și TOȚI cetățenii care au un test pozitiv sau sunt suspectați de Covid pot fi separați de familiile lor și plasați în taberele, care sunt hoteluri transformate în închisori. Este stergerea completă a libertăților personale, din cauza creșterii cazurilor care a însumat 525 de decese în Australia și 22 de decese în Noua Zeelandă.

Cred că motivul pentru care Australia și Noua Zeelandă au fost vizate mai întâi cu acest nivel de restricții este acela că acestea au fost aproape complet dezarmate și nu au mijloace de a se apăra de excesul guvernamental. Acestea fiind spuse, văd semne că se vor încerca măsuri similare și în SUA. În state precum New York, există programe cu cheie mică pentru a configura punctele de control Covid care opresc și verifică vehiculele care vin în stat. De aici încep restricțiile mai grele.

În primul rând, punctele de control vor fi stabilite în numele păstrării persoanelor infectate dintr-un stat sau oraș. Apoi, aceleași puncte de control vor fi folosite pentru a împiedica oamenii să părăsească un stat sau un oraș. Apoi, punctele de control vor fi stabilite la întâmplare pentru a testa oamenii febra sau simptomele bolii.

Dacă i se permite să continue, progresia naturală a punctelor de control este de a îngrozi populația să nu călătorească nicăieri din niciun motiv. Ca și în Australia și NZ, oamenii vor fi efectiv închiși în casele lor.  Mai mult decât atât, elitele și globaliștii din SUA fac apeluri de blocaje pentru cel puțin șase săptămâni, la fel ca blocajele de nivel 4 din Australia. Neel Kashkari, membru al rezervării federale, a afirmat recent că americanii economisesc mai mult, astfel că ar trebui să fie supuși blocajelor grele „pentru că își pot permite”.

Virginia plănuiește vaccinări contra Covid, chiar dacă vaccinurile pentru SARS precum virusurile s-au dovedit imposibil să se dezvolte în trecut, iar vaccinurile grăbite au istoric faima a dăuna sau ucide oameni, mai degrabă decât de a le proteja.

Ce urmeaza? Tabere de Covid? Ei bine, da, decât dacă americanii vor face față. Presa internațională sugerează această strategie de luni de zile. Washington Post a aplaudat utilizarea taberelor de izolare forțată din alte țări și se întreabă de ce SUA nu le-a folosit? Motivul este acesta: mulți americani nu vor agrea cu astfel de măsuri și vor folosi forța  împotriva oricui încearcă să le blocheze  libertatile din cauza unui virus care reprezintă o amenințare moderată cel mult pentru un procent mic din populație.

Acestea fiind spuse,  Priviți  la acțiunile din tari precum Australia și NZ și întrebați-vă, sunt dispus să accept asta? Și dacă da, pentru cât timp? Pentru că globaliștii intenționează ca aceste restricții să devină „noul normal” la nivel mondial.

Original publicat in : Activist Post –