Partidul Comunist Chinez rescrie Biblia, pretinde că Iisus a ucis-o cu pietre pe femeia prinsa in adulter

 

Un manual comunist care este folosit în școlile chineze falsifică relatarea biblică găsită în Ioan 8: 3-11. Manualul susține că Isus a ucis-o pe femeia găsită în adulter și a spus că și El este un păcătos.

Manualul, publicat de University of Electronic Science and Technology Press, condus de guvern, afirmă:

„Mulțimea a vrut să o ucidă pe femeie la moarte, conform legii lor. Dar Isus a spus: „Cel care nu a păcătuit niciodată să arunce prima piatră”. Auzind acest lucru, au plecat unul câte unul. Când mulțimea a dispărut, Isus a ucis cu pietre pe aceasta femeie, spunând: „Și eu sunt un păcătos. Dar dacă legea ar putea fi executată doar de oameni fără cusur, legea ar fi moartă ”.

Catolicii din China continentală sunt îngrijorați de denaturarea relatării biblice,  relatează UCA News .

„Vreau ca toată lumea să știe că Partidul Comunist Chinez a încercat întotdeauna să distorsioneze istoria Bisericii, să calomnieze Biserica noastră și să-i facă pe oameni să urască Biserica”, a declarat un enoriaș care a încărcat manualul pe rețelele sociale în postul său.

Vestea despre denaturarea Bibliei în manualul chinezesc vine în timp ce Vaticanul și China sunt de așteptat să reînnoiască un acord cu privire la numirea episcopilor catolici în China. Statele Unite l-au sfătuit pe Papa Francisc împotriva acestuia din cauza încălcării grave a drepturilor omului și a libertății religioase din țara comunistă. De asemenea, este demn de remarcat faptul că Biserica Romano-Catolică a schimbat Biblia, înlăturând a doua poruncă și împărțind cea de-a 10-a poruncă în două bucăți.

Bitter Winter, o revistă care relatează despre libertatea religioasă și drepturile omului în China, a remarcat obiectivul subtil din spatele manipulării manualului.

„Povestea ne învață că legea și Partidul (comunist chinez) sunt bune  și transcend ființele umane impure care se întâmplă să le reprezinte. Chiar dacă ofițerii sunt corupți, decizia lor ar trebui acceptată – pentru că, cinstiți sau corupți, ei reprezintă Partidul, iar legea Partidului nu ar trebui niciodată pusă la îndoială ”  , scrie revista .

Ioan 8

Iată ce spune Ioan 8: 3-11 în Biblie:

„Invatatorii legii și fariseii au adus o femeie prinsă în adulter. Au pus-o în picioare în fața grupului și i-au spus lui Isus: „Învățător, această femeie a fost prinsă în actul adulterului. În Lege, Moise ne-a poruncit să ucidem astfel de femei. Acum, ce zici? (Foloseau această întrebare ca o capcană, pentru a avea o bază pentru acuzarea lui.)

„Dar Isus s-a aplecat și a început să scrie pe pământ cu degetul. Când l-au tot întrebat, el s-a îndreptat și le-a spus: „Oricare dintre voi care este fără păcat să fie primul care aruncă o piatră asupra ei”. Din nou s-a aplecat și a scris pe pământ.

„La aceasta, cei care au auzit au început să plece unul câte unul, mai întâi cei mai în vârstă, până când a rămas doar Iisus, cu femeia  acolo. Isus s-a ridicat și a întrebat-o: „Femeie, unde sunt acuzatorii tăi? Nu te-a condamnat nimeni?

„„ Nimeni, doamnee ”, a spus ea.

„„ Atunci nici eu nu te condamn ”, a declarat Isus. „Du-te și nu mai păcătui”. ”

În China comunistă, copiii sunt învățați să se opună religiei, sunt încurajați să pună la îndoială credințele membrilor familiei și să îi raporteze autorităților pe cei mai apropiați de ei.

În 2015, peste 1.000 de cruci au fost scoase de pe acoperișurile bisericii și clădiri bisericești întregi au fost distruse în provincia Zhejiang.

Guvernul chinez și-a continuat campania împotriva creștinismului în timpul focarului de coronavirus al țării prin distrugerea crucilor și demolarea unei biserici în timp ce oamenii erau blocați.

Peste 60 de milioane de creștini trăiesc în China, dintre care cel puțin jumătate se închină în biserici subterane neînregistrate sau așa-numite ilegale.

China este clasată drept una dintre cele mai proaste țări din lume când vine vorba de persecuția creștinilor, potrivit Listei de supraveghere mondială a Open Doors SUA.

Amintiți-vă, puterea din spatele acestei mișcări nu este Xi, ci Satan. Pavel a spus că lupta noastră nu este împotriva cărnii și sângelui, ci a forțelor spirituale la nivel înalt (Efeseni 6:12).

Traducere