Politistul

Politistul
Buna ziua, copii! Sunt fericita ca si astazi pot sa fiu cu voi.
Cand eram la grupa de exploratori existau colectii de experiente pentru cei de varsta aceea, din care eram fascinata sa citesc. Imi amintesc de una din ele, inca proaspata in mintea mea,  intitualata  ”Politistul“.
Era vorba despre o tanara misionara care se intorcea acasa din campul ei de  misiune, cantand de fericire.  Fiind o ora destul de tarzie, la un colt de strada, undeva in  apropiere de blocul in care aceasta locuia, a fost surprinsa si apucata brusc de catre un individ corpolent, moment in care tanara a ramas inmarmurita si speriata. Nu a putut decat sa rostesca disperata, scurta rugaciune “Doamne salveaza-ma!” Dupa cateva secunde, in fata lor, a aparut un Politist. Agresorul se schimbase la fata, parea destul de palid si nu mai putea sa rostesca nici un cuvant.  Politistul a intrebat-o pe tanara daca se simte bine, a mustrat pe raufacator si nu in cele din urma, a propus sa inalte o rugaciune pentru cei doi.
Plina de curaj, de aceasta data, tanara noastra i-a intins individului,  un pliant crestin. Dupa un moment, acesta a rupt-o la fuga, iar fata care a vrut sa-i multumesca Politistului, intorcandu-se, acesta disparuse. Valuri de fiori au trecut-o pe tanara, vazand acest lucru. Muta de uimire a ajuns acasa unde a sunat la politie, pentru a cere detalii despre cel care a ajutat-o.
Ce raspuns credeti ca a primit?  Nimic altceva decat ca, nu a existat politist de teren in acea noapte, decat cateva patrule de politisti pe motociclete, pe strazile principale ale orasului.
Acum de ce credeti voi copii, ca eu am scris cuvantul Politist cu “P” mare?
Intr-adevar, pentru ca se refera la bunul nostru Dumnezeu. El a trimis ingerul Sau, pentru  a pazi  tanara din povestea noastra. Aceasta, a cazut pe genunchi cu sufletul indundat de fericire,  pentru a-I multumi Tatalui ceresc pentru ocrotirea  Sa.
Aceasta intamplare miraculoasa imi aminteste de versetul:
”Ingerul Domnului tabareste in jurul celor ce se tem de El, si-i scapa din primejdie.” Psalmul 34:7.
Ce Dumnezeu minunat, avem! Fie ca El sa fie langa noi, tot mereu!
Va imbratisez cu drag!
Sursa: http://azscrinul.ro