Recordul in Istorie

 
 
Recordul in istorie
CINE A OMORAT MAI MULTI OAMENI – NAZISTII SAU COMUNISTII?
Martiri de care sa-ti amintesti!
 
In competitia cine este cea mai criminala ideologie din istorie, Comunistii sunt pe primul loc. Nazistii au omorat 21 de milioane de barbati, copii si femei. Prin comparatie, Comunistii au omorat 110 milioane de oameni! – de cinci ori mai mult de cat Nazistii. De fapt, nu numai ca acest numar este impresionant, dar este imposibil sa cuprinzi in vre-un fel suferinta cumulata a acestor peste o suta de milioane de suflete.
Iosif Stalin stia ca: “ o singura crima este o tragedie” si un million, este o statistica. Insa un million sau 110 milioane in cazul acesta nu este numai o statistica.  Este o acumulare de neimaginat a suferintei atator oameni facuti dupa chipul lui Dumnezeu, asa cum suntem si noi, tu si eu, cu temeri si sperante, cu  visuri si dureri.  Fiecare dintre ei a fost chinuit si apoi omorat de un regim fara inima care glorifica ateismul.
Numai in Uniunea Sovietica au murit aproximativ 61 de milioane de catateni. Printre acestia multi au fost crestini care nu au facut alta crima, de cat ca ei iubisera mai mult pe Hristos de cat viata lor. Sovieticii ar fi dorit ca lumea sa uite de acesti oameni credinciosi, asa ca i-au ingropat intr-un cimitir si in morminte fara nume, pazite de soldati.
Dar lumea nu i-a uitat, Biserica nu i-a uitat, Dumnezeu nu i-a uitat. Printre ei sunt si 140 de Adventisti de Ziua a Saptea, care au fost omorati intre anii 1937 si 1938. Dar niciodata nu vom putea sti numarul tuturor crestinilor care au murit pentru Domnul lor! Numai ziua invierii va scoate la viata pe aceia care au fost credinciosi, pana la moarte. Privim cu incredere la ziua cand vom intalnii pe acesti barbati si femei credinciosi in Ceruri, acolo unde vom fi departe de ororile acestei lumi.
 
Culegere de: Ionica Raceala

______________________________

de Ionica Raceala. Copyright © 2007 – Articole Crestine. Toate drepturile rezervate. Folosirea acestui material se poate face urmand instructiunile din Ghidul de folosire.