Atac Terorist la Biserica Catolica in Nigeria

,Pe 5 iunie 2022 teroriștii au intrat într o biserica și au început să împuște fără discriminare, bărbați, femei si copii  în timpul unei slujbe  în Ondo Nigeria. Potrivit rapoartelor 40 de persoane au fost ucise și mai multe persoane au fost rănite la Biserica Catolica Sf.Francisc. Acest atac a avut loc în ceea ce era considerat anterior ca fiind unul dintre ,,cele mai pașnice state din Nigeria”.
   Acesta este doar ultimul incident din Nigeria.Cel puțin 4650 de creștini nigerieni au fost uciși pentru credința lor în 2021 iar aproape 900 în primele trei luni ale anului.
   Cât de binecuvântați suntem , încă avem posibilitatea sa ne bucuram de liniște,de pace, de lumina soarelui,de zâmbetul copiilor,de parfumul florilor,de ciripitul păsărilor….
    Nu știm cât va mai dura și pentru noi aceste momente de har….de aceea să privim plini de nădejde și credință către Tatăl Ceresc,pentru că El va veni curând,foarte curând….
    Sa prețuim aceste momente ale vieții noastre și sa I mulțumim în fiecare clipa ….ca El încă mai îngăduie viata în corpurile noastre,și ne oferă făgăduința….
Tu mergi La Biserica? Azi Domnul iti spone;
,,Ești al Meu…cu nici un chip nu te voi părăsi!”